top of page

Smärtor i händer & leder. Magproblem. Ångest. Negativa tankar.

Amanda Åhlin

Jag hade min första session med Rasmus på Stockholm homeopati i december -21 strax före jul och visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Jag hade aldrig besökt en homeopat och var absolut jätteskeptisk till hela grejen men kände att jag inte hade något att förlora på att testa. Då vi känt varandra sedan vi var små skulle det absolut kunna bli en märklig situation att öppna upp sig i men han fick mig att bli trygg och bekväm direkt. Första samtalet var som terapi, jag upplevde nog alla känslor i mitt register och jag fick berätta om mig själv, mina krämpor och mitt mående. Sedan flera år tillbaka har jag haft extrema smärtor i mina händer enda upp till armbågen. Jag har besökt massor med olika läkare under flera år som aldrig har hittat något fel och under mitt senaste möte med en läkare på sjukhuset sa denne att jag förmodligen inbillade mig smärtan. Jag har under de senaste femton åren också haft återkommande svullen mage och illamående, ont i övriga leder, ångest och negativa tankar. Detta försämrade självklart min livskvalité rejält och gjorde det ofta svårt att jobba och använda mina händerna. Efter att jag fått hjälp av Rasmus hann det gå ca 10 dagar innan jag fick riktigt ont i händerna. Han hade informerat mig innan att det kan bli sämre innan det blir bättre och att jag alltid kunde höra av mig. Efter det smärtsamma skovet i början på januari har jag inte haft ont i mina händer en enda dag, mitt humör är mer balanserat och jag har inte haft illamåendet jag var så van att vakna upp till. Jag berättade för Rasmus vid vårt första möte att om 10% av smärtan i mina händer skulle försvinna skulle jag vara lycklig. Idag, fem månader senare, är 100% av min smärta i händerna borta och jag kan inte vara mer tacksam! Jag rekommenderar därför Rasmus och hans kunskaper till alla som har kämpat med olika smärtor eller inte fått den hjälp av vården som behövts.

Uppblåst mage. Laktosintolerans

Grazia D'Amato

Jag började gå till Rasmus i februari eftersom jag under en längre tid haft ont och uppblåst mage efter måltid. Läkarna antog alltid att orsaken var min laktosintolerans, men även när jag inte åt laktos hade jag den här dåliga känslan. Jag bestämde mig för att prova homeopati och pratade med Rasmus om mitt "problem". Redan från början kände jag mig bekväm när jag pratade med honom. Han är professionell och en god lyssnare. Han ställde många frågor för att förstå min situation bättre och gav mig ett specifikt medel som skulle passa mig. Vad kan jag säga? Min mage är nu helt normal. Jag kan äta laktos och mår inte dåligt.

Stress + Magproblem

Ammar Aldallal

Vill verkligen rekommendera Rasmus på Stockholm homeopati! Jag har kämpat med magproblem och stress under många år. Behandlingen gav resultat som jag aldrig fått innan! Att gå runt med värk och försöka dämpa det med massa mediciner visade sig vara fel väg. Första besöket tog 90 minuter och Rasmus gick in djupt i vart felet ligger och kommer från. Jag kommer fortsätta med homeopati även fast jag blivit mycket bättre både gällande stress och mage Rasmus är en duktig homeopat och väldigt professionell i sitt arbete och håller kontakt kontinuerligt om det dyker upp något. Letar du en homeopat i Stockholm? Kontakta Rasmus!

Ledvärk. Huvudvärk. Ögonbesvär. Sömnbesvär

Susanne Bertlin

När jag kom till Rasmus hade jag många olika symptom som besvärade mig oerhört. Mycket hade hopat sig och byggt upp en ohållbar situation i min kropp. Jag vet redan sedan innan att homeopatiska råd är mycket bra vid sådana här komplexa situationer i måendet. Rasmus kartlagde genom djupintervju om allt kring min hälsa både fysiskt och psykiskt. Sedan återkom han inom kort med ett preparat som inifrån skulle starta en självläkande process i min kropp. Jag blev i princip fri från min ledvärk, huvudvärk, ögonbesvär och mina sömnbesvär på mindre än ett par månader. Jag fick något återfall några månader efter och efter återbesök och en dos till med homeopatisk medicin försvann det mesta av mina symptom. Jag är mer än nöjd och vill rekommendera Rasmus från mitt hjärta. Han är en trygg person man känner tillit till och genuin i sitt engagemang kring klienters mående på alla sätt.

Ryggvärk. Rädslor. Finnar. Matsmältning.

Manaf A

Min första kontakt med homeopati var med Rasmus. Jag hade aldrig hört talas om det tidigare så han började berätta om det, dess historia och hur kroppen ska behandlas. Det var supertrevligt att förstå denna del och hur jag kan behandla min kropp på ett mer naturligt sätt.    Rasmus var super passionerad och professionell och väldigt mån om att lyssna och vara där med mig under hela behandlingen. Jag kände mig mer som en vän än en patient, han svarade på alla mina frågor vid varje tillfälle och när som helst kunde jag kontakta honom. För mig var detta viktigt eftersom jag anser att det är viktigt att som patient, känna stöd och trygghet.   Jag var öppen med Rasmus under våra möten och berättade exakt hur jag kände mig. Hans frågor var verkligen smarta och fick mig att reflektera mer så jag kunde identifiera källan till problemet.    Jag berättade för honom att jag känner mig rädd ibland utan att veta varför. Jag hade också ont i ländryggen, en obehaglig känsla i bröstet, jag hade finnar i ansiktet och problem med matsmältningen. Allt detta började försvinna när han gav mig homeopatiska läkemedlet! Redan efter 10 dagar började jag känna skillnad, jag började känna mig mer positiv och och alla obehagliga känslor jag hade försvann.   Jag rekommenderar sthlmhomeopati varmt baserat på min erfarenhet och det stöd jag fick. Tack för hjälpen Rasmus och för att jag får må så här nu.

Hormonell obalans. Trötthet.
Rygg + Huvudvärk. 

Emelie Milioris

När jag först kom till Rasmus hade jag ständigt ont i ländryggen, axlar och nacke som ledde till bl.a. huvudvärk varje dag. Jag kände en extrem trötthet, var orkeslös och hade väldigt dåligt tålamod. Jag led också av hormonella problem och obalanser såsom PMS. Har även tidigare haft väldigt svårt att bli gravid, vilket tog flera år med vår dotter som slutade med en väldigt tuff graviditet med flertalet blödningar och traumatisk förlossning med moderkaksavlossning. Det i sin tur ledde till att jag var livrädd och skräckslagen för att se ett positivt graviditetstest och vara gravid igen efter vår långa kamp med vårat första barn. Nu några månader senare har Rasmus gjort mirakel med mig, alla mina symptom är borta och jag känner mig verkligen som den bästa versionen av mig själv, både fysiskt och mentalt samt att jag känner mig väldigt harmonisk och stark. Det bästa av allt är att jag är gravid igen utan att ens försökt vilket har chockat både oss och människor i vår omgivning. För mig är detta ett kvitto för vad en kropp i balans är kapabel till. Jag och min familj kommer alltid vara evigt tacksam för den hjälp vi fått. Det är det bästa jag någonsin gjort!

Allergi. Värk. Domningar. Förstoppning

Margareta Åhlin

När jag träffade Rasmus (juni 2022) gick jag omkring med en massa värk och en fruktansvärd jobbig allergi. Jag var superglad om jag kunde få bort en bråkdel av allt jag drogs med. Jag hade svårt med sömnen, vaknade flera gånger per natt & kunde inte ligga på höger sida pga bortdömningar samt fruktansvärd värk i höft, knä och fot. Ryggen värkte & foten svullnade ofta. Jag kunde inte köra bil längre sträckor utan var tvungen att ofta stanna och ta luft. Drogs även med förstoppning och allergier. Allergin, Ojojoj! Den var jag helt säker på att det är något jag får dras med hela livet. Kraftig allergi som jag medicinerat dag ut och dag in i över 30 år. Två sprutor varje vår och sommar för att jag överhuvudtaget ska orka med. Sakta men säkert (men egentligen i rask fart) så försvann den ena krämpan efter den andra. Jag trodde inte att det var sant. Jag sa till Rasmus att allergin är inget vi kan göra något åt. Okej, sa han. ”Vi får väl se” Innan jul (2022) slutade jag med all allergimedicin och har känt mig så himla pigg och lycklig sedan dess. Jag känner inte av pollen alls nu. Förr kände jag mig döende. Nu har jag även ätit äpplen, råa potatisar och råa morötter vilket jag absolut inte kunnat de senaste 30 åren. Tveka inte en sekund att träffa Rasmus. Han är en riktig "trollkarl". Det känns som jag har fått en massa år tillgodo nu. TACK Rasmus Bouvin för all hjälp.

bottom of page